Tjoohoo!

Publicerat: 2012-03-17 | 09:19:14 i Elin Vikman

Vaknade strax före 8 idag, fast en sväng vid 6 oxå, men jag somna om ! Och det var gode skönt,

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ikväll kanske mr.k kommer hem, men det är ju osett än så länge :) annars blir det bara vara hemma och dona på skulle jag tro.. Finns ju ändå inget annat att göra .. Äsch slå på en film en stund, lät som en plan !!;)


Äventyyyyyyr

Publicerat: 2012-03-08 | 17:06:07 i Elin Vikman

Blev åka till bm idag, sen vidare och möta mamma på storheden, sen fick vi åka på förlossningen för att se så jag inte läkte vatten, vilket jag inte gjorde, hade dock lite högt blod tryck, så då måste man tydligen vila, har sjukt ont i huvet oxå så vila ska jag göra tills maten kommer mamma beställde från miss Mac, sen kommer oliver hit så han lär väl överta min lurifon, sen åka hem och vila, ryktades om att det var fredag imorgon !;)


Prommis

Publicerat: 2012-03-04 | 05:30:07 i Elin Vikman

Blev att åka till Luleå då krille for och körde skoter, en sväng förbi Mammsen och en tur på isen med Bella och Jenny, Sara vände efter bara en lite. Bit ;p väl hemma blev det hembakad pizza efter maten somna krille typ direkt och sov typ till tre, han var vaken för en stund sen men har somna om igen, jag kan inte sova tror inte jag är trött, har ont i hela kroppen efter den där prommisen och halsbränna som heter duga. Äsch god natt ;)


Lördag och sol!!

Publicerat: 2012-03-03 | 09:17:56 i Elin Vikman

Funderar starkt på att gå en prommis på isen idag,så skönt väder ute ju, och krille ska ändå åka och köra skoter :) hoppas bara jag får någon med mig :)) här gjorde vi morgon strax efter 8 imorse, var så pigg att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så då fick krille oxå kliva upp! Men det gjorde ingenting!:) sen går det inte och sova då solen ligger på blir så satans varmt där inne .. Igår blev det en sväng till f&f och käka en semla eller två, iväg och handla och sen blev det taccos då hjärtat kom hem, var till byn en sväng oxå krille hämta skotern till ersnäs och idag blir det hemma gjord pizza till middag! Gottgott :)


:):)

Publicerat: 2012-03-01 | 22:02:41 i Elin Vikman

Imorgon är en bra dag, för då kommer mitt hjärta äntligen hem :). Men då har dom ju lovat fint väder så han lär man inte se direkt mycket av ju.. Men jag slipper sova själv iallafall, så lite tur har man ju :)) äsch god natt :)


iPhone ;)

Publicerat: 2012-03-01 | 19:16:25 i Elin Vikman

Fick äntligen hämta ut min lur :) nu Ska jag bara lära mig den .. Så jag har ju vad jag gör ;) pusspuss


:))

Publicerat: 2012-03-01 | 08:35:57 i 2011
Kände mig lite mamma sjuk igår, så jag for hit och sovde : ) idag blire fara på leos med syster å barnen, och har jag tur kommer min telefon idag :) Wihoo ! måste även fara på elgiganten och lämna igen lånetelefonen "´! :)


RSS 2.0